930 x122 grota rece

fc arges

Spectacol la Pitești Arena! FC Argeș debutează în FIBA Europe Cup

Spectacol la Pitești Arena! FC Argeș debutează în FIBA Europe Cup FC Argeș se pregătește să joace primul meci din FIBA Europe Cup, un moment mult așteptat de fani.

Citiți și: Săptămână ,,de foc” la Pitești Arena! Ce se întâmplă

Miercuri, 9 octombrie, echipa va înfrunta Parnu Sadam din Estonia, la Pitești Arena. Partida este programată la ora 19:00 și deschide Grupa E a competiției.

Alături de FC Argeș și Parnu Sadam, în această grupă se află și CSM Oradea, vicecampioana României, precum și Spojnia Stargard din Polonia.

Citiți și: Balcaniadă la Pitești Arena! A început ,,nebunia”! Intrare LIBERĂ

Echipa piteșteană a avut parte de un început ezitant de campionat, însă acest lucru este explicabil, având în vedere numeroasele schimbări din lot. Totuși, baschetbaliștii sunt hotărâți să reprezinte cu onoare atât Piteștiul, cât și România în competiția europeană.

Spectacol la Pitești Arena! FC Argeș debutează în FIBA Europe Cup

Conducerea clubului face un apel către suporterii echipei, cerându-le să fie prezenți în număr cât mai mare la Pitești Arena pentru a susține echipa.

La ultimul meci, disputat împotriva Stelei, s-au adunat aproximativ 2.500 de fani. Pentru meciul de miercuri, alb-violeții speră la o prezență și mai mare în tribune.

Biletele pentru acest duel sunt deja disponibile online pe www.biletesmart.ro/pitesti, dar și la casieria Pitești Arena. Echipa are nevoie de susținerea fanilor pentru a începe cu dreptul această campanie europeană. Hai, FC Argeș!

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3