930×122 CAPRA 5

litoral

CALVAR PE DRUMUL DE LA MARE! SE CIRCULĂ BARĂ LA BARĂ!

Cei care se întorc astăzi de pe Litoralul Mării Negre trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, căci aglomeraţia este foarte mare.

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

Problemele sunt mai ales de la intrarea în Eforie Nord până la ieşire spre Mangalia. Fluxul mare de autovehicule şi proasta organizare au creat un adevărat haos.

Coloanele de maşini s-au format pe sensul de ieşire din oraş. Şoferii au încercat toate posibilităţile pentru a ieşi din „încleştare”.

Citiți și: Din iulie, dispozitiv obligatoriu pentru toate mașinile!

Cei mai „şmecheri” au vrut să se strecoare printre celelalte maşini, nereuşind altceva decât să blocheze şi mai rău circulaţia şi punând, astfel, la grea încercare nervii tuturor participanţilor la trafic.

Nu este pentru prima dată când se formează astfel de coloane de maşini pe drumul de la şi spre mare, în special în apropierea staţiunilor. An de an sunt astfel de probleme, în special deoarece capacitatea de preluare a traficului pe drumul de-a lungul Litoralului este din ce în ce mai scăzută tocmai în apropierea staţiunilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3