New Profesional Consult 930 x 122

doctori-de-femei2

Bendeac „Doctor de femei” la Pitesti

Indragitul actor de comedia Mihai Bendeac, realizator al emisiunilor de pamflet “Mondenii” si “In puii mei” s-a reprofilat devenind pentru doaua ore pe scena “Doctor de femei”.

Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti va gazdui spectacolul de teatru “Doctor de femei”, prezentat de Teatrul Metropolis, din Bucuresti. Comedia va avea loc pe 27 septembrie, la ora 19.00, iar biletele de intrare s-au pus deja in vinzare la casa de bilete a Casei Sindicatelor. Pretul unuia este cuprins intre 40 si 50 de lei, in functie de pozitionarea in sala. Alaturi de Cristina Cioran si Mihai Bendeac pe scena vor urca si Adrian Titieni, Anca Sigartau, Adina Popescu, Emanuel Parvu, Mariana Danescu, Vlad Corbeanu si Gabriel Costin.
“Doctori de femei”, in regia lui Emanuel Parvu, este o comedie bulevardiera de foarte mare succes, care s-a jucat pe mai toate scenele mari ale lumii si chiar pe Broadway. Este vorba despre un spectacol clasic de teatru de bulevard, in care personajele sunt implicate in foarte multe incurcaturi si rasturnari de situatii. In aceasta comedie, povestea se invarte in jurul infidelului doctor Moulineaux, care tocmai a fost prins in flagrant de sotie si de soacra lui. Doctorul incearca in fel si chip sa descurce itele si sa iasa basma curata, actiunile sale insa reusind sa starneasca spectatorilor hohote de ras.{loadposition inside}

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90