New Profesional Consult 930 x 122

costesti

BRAVO! UN POLIȚIST ARGEȘEAN A REFUZAT MITĂ

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Serviciului Județean Anticorupție Argeș al Direcției Generale Anticorupție au prins în flagrant o persoană în timp ce îi dădea 2.000 de lei mită unui agent șef principal de la Poliția orașului Costești-Investigații Criminale.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

Flagrantul s-a realizat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în urma sesizării polițistului.

Polițistul a informat Serviciul că individul respectiv i-a propus să-i ofere bani pentru ca el să nu ia măsuri preventive față de fratele acestuia, într-un dosar în care fratele este cercetat pentru șantaj și cămătărie. Cu alte cuvinte, polițistul din Costești nu doar că a refuzat șpaga. În plus, și-a anunțat superiorii pentru organizarea unui flagrant pentru prinderea celui care avea să-i dea șpagă.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Sub acuzația de dare de mită, individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Serviciul Județean Anticorupție Argeș al Direcției Generale Anticorupție nu precizează numele polițistului care merită stimă și respect din partea opiniei publice pentru gestul său.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3