Kaia 930 x 120

ciocanel

Disponibilizari la CAS Arges

Luni, 22 noiembrie, la Casa de Asigurari de Sanatate Arges au fost facute noi liste de disponibilizari. Acestea au vizat o restructurare ordonata vineri, 19 septembrie, ordinul venind de la Bucuresti in jurul pranzului.

Conform ordinului, conducerea Casei de Asigurari de Sanatate Arges trebuie sa disponibilizeze 11 salariati. De fapt, reducerea de posturi este de 20%, ceea ce insemna ca de la 87 de angajati trebuie sa se ajunga la 70, dar cateva posturi sunt oricum vacante si doar vor fi desfiintate.

Ordinul a venit pe nepusa masa si a dat serios de lucru conducerii institutiei, mai ales ca nu este deloc simplu sa dai oamenii afara. Totusi, Stefan Ciocanel, seful Casei de Asigurari de Sanatate Arges, ne-a declarat ca masura va avea efecte pozitive in ce priveste productivitatea muncii, desi in plan uman sunt probleme mari pentru cei ce vor fi disponiblizati.

„Activitatea nu o sa ne fie afectata. Cand faci acelasi lucru cu personal mai putin se cheama ca a crescut sau creste productivitatea muncii. Desigur, ramane problema umana, a celor care sunt nevoiti sa plece, dar CAS nu va avea de suferit, isi va desfasura in continuare normal activitatea”, ne-a declarat Stefan Ciocanel.

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90