pizzeria sapori  930 122

oana_mujea

Succese pe banda rulanta pentru Oana Stoica Mujea

Oana Stoica Mujea, inregistreaza succes dupa succes. Ea s-a bucurat de un real succes si la editia din acest an a Targului International de carte Gaudeamus de la complexul Romexpo din Bucuresti.

Numele sau a stat alaturi de nume consacrate ale literaturii, iar vestile bune continua sa soseasca.Inclusiv din punct de vedere al promovarii lucrarilor sale peste hotare.

Editura Tritonic a mizat, printre altele, si pe volume noi semnate de Oana Stoica Mujea. Alaturi de autori precum George Arion, Bogdan Hrib, Alexandru Arion, Monica Ramirez si Claudiu Simion, Oana Stoica-Mujea participa la un proiect care are in vedere revigorarea romanului politist romanesc si a gustului pentru lectura.

Pana in prezent, proiectul s-a concretizat in Romanian Crime Writers Club, un grup de scriitori care intentioneaza sa porneasca la lupta pentru ca acest gen, atat de indragit in strainatate, sa castige teren in Romania.

Autoarea din Pitesti are si planuri pentru a cuceri publicul de peste hotare. Volumul „Indicii anatomice”, de Oana Stoica Mujea este pe cale sa fie publicat in strainatate, ceea ce inseamna o recunoastere a valorii si, de ce nu, si o buna propaganda facuta scriiturii autohtone.

Oana Stoica Mujea are 28 de ani si a publicat deja trei romane fantasy („Stapanul”, „Razboiul reginelor” si „Regina Elfa”) si doua romane politiste („Indicii anatomice” si „Parfumul vaduvei negre”). Acum participa la proiectul colectiv „Cross Killings”.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90