Kaia 930 x 120

pendiuc.1

„Magazinele de vise ar putea fi inchise”

Tudor Pendiuc spune ca magazinele de vise ar putea fi inchise. Acest lucru deja s-a intamplat in anumite orase din tara, cum ar fi Galati, dar primarul a spus ca inainte de a se lua o asemenea decizie trebuie analizate foarte bine toate detaliile, mai ales cele ale impactului juridic.

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a declarat ieri ca magazinele asa-numite „de vise” din oras ar putea fi inchise. Acest lucru nu se va intampla insa fara „o analiza riguroasa” a situatiei, fara sa se stie in ce masura cadrul legal permite acest lucru si care sunt problemele pe care le ridica exact consumul de produse etnobotanice.

„Am discutat cu cei de la Politie, de la Serviciul Antidrog, si saptamana viitoare vom organiza o dezbatere publica la care vor participa reprezentanti de la multe institutii, inclusiv Inspectoratul Scolar, Agentia de Mediu, Protectia Consumatorilor…

Va rezulta, astfel, un material cu care voi merge in Consiliul Local si care poate constitui baza pentru a inchide cel putin magazinele care nu respecta legea.

Trebuie, de asemenea, sa gasim si activitati in care sa ii angrenam pe acesti tineri care consuma produse etnobotanice, ca sa nu mai vorbim de faptul ca este nevoie si de locuri de munca. Sunt pentru inchiderea acestor magazine, dar nu oricum, ci conform legii”, a spus Tudor Pendiuc.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3