Kaia 930 x 120

Surpriză: Nicolescu a ţinut să ofere felicitări de 1 Martie!

Nicolescu

Că liderul CJ Argeş se pregăteşte să revină în spaţiul public, se putea intui. Constantin Nicolescu a ales însă şi un moment simbolic în care a ţinut să-şi anunţe intenţiile. El a făcut-o chiar în această dimineaţă.

 

De mărţişor, liderul CJ a fost „prezent” prin felicitările cartonate oferite de colegul său, vicepreşedintele CJ Argeş, ziaristelor, în cadrul cărora apărea un mesaj semnat chiar de domnia-sa. Finalul „mioritic” ar putea să-l facă pe cel „dispărut” o perioadă din viaţa PSD Argeş şi a CJ să se simtă într-o mică măsură „răzbunat”. În mesajul de felicitare, pe care s-a copiat semnătura preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, ni se transmite ca acest mărţişor să ne aducă „odată cu primele zîmbete ale primăverii, multe realizări, fericire şi numai bucurii”.

 

„O primăvară frumoasă” La Mulţi Ani!”, ne urează în încheiere liderul CJ. Evocarea numelui acestuia s-a făcut însă şi cu acordul domniei-sale, acord pe care i l-au solicitat colegii. „Am vorbit cu dînsul şi mi-a spus că ţine foarte mult să păstrăm aceste tradiţii, de 1 şi 8 Martie. De asemenea, şi-a dat acordul ca pe felicitări să apară numele domniei-sale, lucru despre care l-am întrebat, pentru că l-am considerat absolut normal”, a precizat vicepreşedintele CJ, Florin Tecău. Cîte un mărţişor au oferit şi directorul Direcţiei de Asistenţă Generală şi Protecţia Copilului, Adrian Macovei, dar şi directorul Şcolii de Arte şi Meserii, Gabriela Pendiuc.

Liderul Consiliului Judeţean se află în această perioadă în concediu medical, ca urmare a unor afecţiuni cardiace şi cerebrale pe care le-a suferit după ce Tribunalul Argeş a dispus în seara de 27 ianuarie 2010 arestarea sa preventivă. Nicolescu a fost pus în libertate însă pe 2 februarie de către completul de judecată al Curţii de Apel Piteşti, care a admis recursul formulat în cazul său.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3