EcoMoto 930×122

bebelusi

AZI, ÎN PITEȘTI: CANDELE ȘI FLORI PENTRU BEBELUȘII MORȚI

Și în această seară piteștenii au venit în Piața „Vasile Milea” din centrul orașului ca să aprindă candele și lumânări și să depună buchete de flori în memoria celor trei fetițe din județul Argeș (din Topoloveni, Poiana Lacului și Pitești) care au murit în urma sindromului hemolitic uremic.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Piteștenii prezenți în Piață comentau evoluția situației și își exprimau îngrijorarea și indignarea pentru faptul că autoritățile nu sunt în stare să descopere cauza sau cauzele îmbolnăvirilor.

Amintim că ieri, tot în Piața „Vasile Milea”, a fost miting de protest cu privire la modul deplorabil în care autoritățile gestionează criza bebelușilor cu infecții grave și la felul în care sunt tratați pacienții în spitalele din municipiu (mai ales în Spitalul de Pediatrie) și, în general, din întreg județul Argeș.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Aseară protestatarii, în special mămici, au purtat şi pancarte cu mesaje precum „Guvernul tehnocrat este grav… virusat!”, „Medici, respect, spitale, nu poveşti cu portocale!”, „Vrem să trăim, nu să murim!”, „Vrem să ştim adevărul: de ce ne mor copiii?” sau „Suntem alături de copiii din Argeş”. De asemenea, s-a strigat, printre altele, „Argeșul vrea adevărul!” și „Rușine, rușine!”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90