930 x122 grota rece

accident

ACCIDENT PE CONTRASENS!

Un accident de circulație a avut loc în această seară în județul Argeș, la intrarea în comuna Bradu dinspre comuna Suseni.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Conform primelor informații, șoferul unui autoturism Volkswagen Golf care venea către Bradu nu a observat la timp un microbuz oprit pe carosabil, pe marginea drumului. Speriat, a tras de volan și a pătruns cu mașina pe contrasens, acolo unde a intrat în coliziune cu un Nissan care circula regulamentar din sens opus. O pasageră din Nissan a suferit o fractură la o mână. Cei doi conducători auto au scăpat, însă, doar cu răni ușoare.

La volanul Nissan-ului se afla un argeșean din comuna Rociu, Marin D., în vârstă de 63 de ani. Pasagera rănită este soția lui. Șoferul Volkswagen-ului, Aurel B., este din Suseni și are 27 de ani. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3