pizzeria sapori  930 122

masini_multe

Argesenii nu si-au pierdut apetitul pentru masini

Prefectura Arges a „produs”, prin Serviciul Public de Inmatriculari Auto si Permise suma de 1,5 milioane de lei din numere de masini provizorii. Suma este mai mare decat cea din anul 2009, semn ca in materie de achizitii auto, fie ele si second – hand, argesenii nu s-au dat inapoi nici pe vreme de criza.

Prefectura Arges se poate lauda ca anul trecut a avut realizari importante prin Serviciul de Inmatriculari Auto pe care il are in subordine. Astfel, conform datelor furnizate de Prefectura, Serviciul de Inmatriculari a incasat suma totala de 1,5 milioane de lei din activitatea de valorificare a numerelor de inmatriculare provizorii.

Suma este cu 400.000 de lei mai mare decat cea incasata pe parcursul anului 2009.

In 2010 au fost emise 36.444 de numere provizorii de inmatriculare, in timp ce in 2009 au fost emise 27.984 de astfel de numere.

Cele mai multe au fost pentru masini second-hand aduse din strainatate. Pe de alta parte, a luat amploare fenomenul inmatricularilor de autovehicule in Bulgaria, datorita taxelor mici.

Pe strazile din Arges au inceput deja sa circule foarte multe astfel de masini, fiind inregistrate si cazuri in care cetateni bulgari rataciti prin tara s-au tinut dupa soferi romani cu astfel de masini pana in localitati indepartate din judet, crezand ca vor fi indrumati spre Bulgaria!

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90