930×122 CAPRA 5

academia oamenilor de știință

CAPITALA ȘTIINȚEI ROMÂNEȘTI SE MUTĂ ÎN MIOVENI

Capitala științei românești se mută pentru o zi în Mioveni. Vineri, 26 mai 2017, în Mioveni va fi organizată o sesiune a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România (academie cu sediul în București).

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Evenimentul se va desfăşura pe mai multe secţiuni şi se va bucura de prezența mai multor participanţi de seamă din domeniul ştiinţei şi a unor cercetători de la Institutul de Cercetări în Transporturi INCERTRANS.

”Cercetări inovatoare în domeniul materialelor de sinteză eco-eficiente utilizate pentru infrastructuri rutiere”, ”Evaluarea performanțelor tehnice a produselor utilizate în construcții, conform reglementărilor actuale”, ”Tehnici inovatoare și eficiente pentru structurarea rețelelor de transport intermodal „hub-and-spoke” conectate la strategiile europene” şi “Infrastructura critică și vulnerabilități locale la schimbări climatice de mediu”, toate acestea sunt câteva dintre temele care vor fi abordate.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Deschiderea oficială va avea loc de la ora 10, în sala de festivităţi a Centrului Cultural Educativ.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3