ion mînzînă

„Actuala guvernare îi condamnă pe români la sărăcie!”

„Actuala guvernare îi condamnă pe români la sărăcie!”

Citiți și: „Guvernul Cîțu a îndatorat România pentru generații”

Comunicat de presă PSD

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș afirmă că, sub propaganda creșterii economice, guvernanții ascund realitatea scumpirilor masive.

„Urmează un nou val de scumpiri la 1 iulie. Ca urmare a liberalizării greșite din domeniul energetic și a anulării măsurilor de protecție adoptate de PSD, de la jumătatea anului 2021, companiile furnizoare de gaze naturale vor majora din nou tarifele cu 20% și vor putea încheia automat noi contracte, fără să fie nevoie de semnătura consumatorului, la fel cum s-a întâmplat și în cazul tarifului la energia electrică.

Citiți și: „PSD rămâne un partid responsabil, preocupat de nevoile imediate ale românilor”

Din această cauză, pe lângă noile scumpiri la alimente și la produsele de bază, de la 1 iulie se vor majora și prețurile din domeniul construcțiilor cu aproximativ 40%, ceea ce va afecta grav contractele pentru dezvoltarea infrastructurii aflate în derulare la nivel național.

De la începutul anului 2021, prețul utilităților a crescut deja cu 17%, combustibilii s-au scumpit cu peste 9 procente, iar prețul alimentelor de bază a crescut cu peste 14%.

PNL, USR și UDMR sărăcesc sistematic populația și nu iau nicio măsură care să stopeze creșterea explozivă a inflației.

După ce a blocat majorarea salariilor și a pensiilor românilor și a refuzat majorarea indemnizațiilor copiilor, Guvernul Austerității vrea să meargă la Bruxelles pentru aprobarea Planul Național de Redresare și Reziliență cu un angajament oficial că va îngheța toate salariile și pensiile în următorii 3 ani și va majora taxele, ceea ce înseamnă că puterea de cumpărare a românilor se va prăbuși odată cu creșterea explozivă a prețurilor!

În perioada guvernării PSD au crescut pensiile, salariile, alocațiile pentru copii, iar creșterea economică a fost reală și s-a resimțit în buzunarul fiecărui român! Actuala guvernare nu știe decât să recurgă la înghețarea sau tăierea veniturilor și să îi condamne pe români la sărăcie!”, afirmă Ion Mînzînă.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Nimeni in tara mea spune:

    Asa e..voi i-ati imbogatit pe romani de cand guvernati. Numai legi pentru nelegiuitori, taxe peste taxe si nedreptati la adresa tuturor oamenilor de rand. Romania noastra frumoasa e pierduta. Mai bine il punem pe dani mocanu presedinte ca mai rau decat cu vechile, actualele si viitoare guvernari nu are cum sa fie. Trist, dezamagitor si rusinos.

  • vica spune:

    Gusatu’ asta cu ceafa lata se plange de saracie! Pai nu el si cu PSD-ul ne-a adus in halul asta? Au promovat si imbogatit toate nonvaloarile si au distrus mediul de afaceri si acuma il roade grija de amarati!


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441