Donaris 930 x 122

concurs

ALȚI TREI CÂȘTIGĂTORI AI CONCURSULUI „COPILĂRIA MEA”, PREMIAȚI DE PSD ARGEȘ

Încă trei dintre câștigătorii concursului online de fotografie și desene organizat de către PSD Argeș cu ocazia Zilei Copilului – “Copilăria Mea” – au intrat miercuri în posesia premiilor.
Este vorba despre Evelina (12 ani) și Constantin Janță (14 ani), respectiv Diandra Bordeianu (18 ani) – toți trei din Pitești. Ei au obținut cele mai multe aprecieri la categoria lor de vârstă. Fiecare a primit câte o bicicletă și un echipament FC Argeș, precum și dulciuri.
Premiile le-au fost înmânate de către Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, Cristian Gentea, președintele PSD Pitești și președinte executiv PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, deputat și secretar executiv al PSD Argeș, și consilierul local Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general al județului Argeș.
„Felicitări, copii! Felicitări și celorlalți câștigători ai concursului la care premiile vor ajunge în zilele următoare!”, transmite Biroul de Presă al
PSD Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441