New Profesional Consult 930 x 122

bărbat

Argeș. Bărbat dat dispărut de rude și poliție. Ce trebuie să faceți dacă îl vedeți pe stradă

Un bărbat a fost dat dispărut de rude și de prieteni. Se pare că acesta a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Argeș!

Citiți și: Argeș. Bărbat resuscitat după ce a intrat cu mașina în gard

Dispărut voluntar de la domiciliu

În dimineața zilei de astăzi, 04 mai, politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați direct, de către o femeie din comuna Mărăcineni cu privire la faptul că fiul său a plecat de la domiciliu. Este vorba despre Cantea Dumitru Marian. Argeșeanul în vârstă de 29 de ani, a plecat de la domiciliu în jurul orei 05:00. Acesta nu s-a mai întors până în prezent.

Semnalmente: 1,65- 1,70 m înălțime, aproximativ 55 kg, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean
Bărbat dispărut în Argeș

Bărbat dispărut în Argeș

Vestimentație: pantaloni negri cu o dungă de culoare galben pe lateral, bluză de trening culoare albastru cu un imprimeu pe piept.

Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248607009.

Au fost efectuate căutări pe raza de competență. Cu toate acestea, oamenii legii nu l-au găsit. Polițiștii argeșeni mai anunță că bărbatul în cauză a mai plecat voluntar în repetate rânduri, fiind găsit pe raza altor localități.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90