930×122 CAPRA 5

Best Jobs

Salariul la îndemâna tuturor. Cum poți să câștigi între 1.100 și 1.500 de euro în România

Salariu de 1500 de euro în România, pe o funcție disponibilă în mai multe județe! Există numeroase joburi plătite destul de bine, chiar și în euro. Spre exemplu, un angajat pe poziția de inginer în electrotehnică are un salariu care variază, în medie, între 1.100 și 1.500 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online BestJobs.

Citiți și: Bani în plus la salariu din ianuarie! Angajatorii sunt obligați

În România, foarte multe persoane sunt în căutarea unui loc de muncă. Mulți dintre români aleg să candideze pe funcții mai bine plătite, mai ales în actuala criză financiară care a dus la creșterea prețurilor atunci când vine vorba despre alimente, medicamente, carburanți, etc. Din acest motiv, platformele de recrutare online au început să publice și mai multe date despre locul de muncă, dar și informații în plus legate de veniturile lunare și beneficiile extrasalariale.

Ce trebuie să facă un inginer în electrotehnică pentru un astfel de salariu

Ingineria electronică se ocupă de implementarea aplicațiilor, principiilor și algoritmilor dezvoltați în mai multe domenii conexe, de exemplu, fizica stării solide, inginerie radio, telecomunicații, sisteme de control, procesare a semnalelor, inginerie de sisteme, ingineria calculatoarelor, inginerie instrumentală, controlul energiei electrice, robotică, etc.

Citiți și: Salariile care cresc obligatoriu!

„Domeniul ingineriei este unul în care deficitul de specialiști cu experiență se simte acut, acesta fiind vizibil și în numărul mare de astfel de oferte de angajare la nivel național. Cerințele pentru o astfel de poziție sunt studiile universitare tehnice în Automatică, Inginerie Electrică, Energetică, Electrotehnică, Electronică sau Telecomunicații, experiența în domeniul energetic și cunoștințele de Microsoft Office (în special Microsoft Word și Microsoft Excel).

Permisul de conducere categoria B, cunoștințele de limba engleză la nivel mediu/avansat. Ei trebuie să aibă și disponibilitatea de a călători sunt de asemenea criterii obligatorii pentru rol. În prezent, sunt active peste 1.200 de astfel de joburi”, a transmis Ana Vișian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Salariu meserie inginer în electrotehnică

Salariu meserie inginer în electrotehnică

Potrivit specialiștilor platformei de recrutare online BestJobs, pe listă se află și beneficii extrasalariale și bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă. Este vorba despre tichete de masă, bonusuri și prime în funcție de performanță. Mai sunt oferite discounturi transport, prime de sărbători, cursuri și traininguri.

La ora actuală, un număr de 1.249 de posturi vacante pentru poziția de inginer electrotehnică sunt disponibile pe platforma BestJobs. Acestea sunt disponibile dintr-un total de 35.000 de anunțuri de angajare. Pentru această poziție, cele mai mult anunțuri sunt în Brașov, Iași, Târgu-Mureș, București, Suceava și Satu Mare.

Meserie inginer în electrotehnică – salariu benefic. Sursă foto: reprezentativă

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90