930×122 CUMPANA 5

elena lasconi

Elena Lasconi își plânge prietenul din Câmpulung, mort astăzi la locul de muncă

Elena Lasconi își plânge prietenul.

Citiți și: Șoc la Câmpulung! Decizia de ultim moment a fostei jurnaliste Lasconi

Primărița Câmpulungului trece prin clipe grele, după ce astăzi și-a pierdut cel mai bun prieten. Bărbatul în vârstă de 42 de ani a murit într-un accident grav de muncă, la Câmpulung, detalii: AICI. 

Citiți și: Paranghelie la Câmpulung: Scena și artificiile, 17 800 €! Artiștii cât au costat, Lasconi?

Relația dintre cei doi era una foarte apropiată.  Acesta a intrat chiar și în USR pentru a-i fi alături. Profund afectată de cele întâmplate, fosta jurnalistă a postat pe profilul personal de facebook un mesaj emoționant de adio:

”Dumnezeu mi-a luat astăzi cel mai bun prieten din Câmpulung. Accident de muncă…
Drăgoșelu’ era mereu vesel. Nu am cunoscut un om mai harnic și bun. A fost alături de mine cu toată familia și eu alături cu tot sufletul de ei. Minunea asta de om a intrat în voața și în inima mea cu felul lui unic de a fi. A intrat și în USR pentru mine (știu că acum zâmbește știe el…), ne-am bucurat împreună, nu a cerut niciodată nimic, pur și simplu ne-am iubit așa cum nu înțeleg decât cei puțini care au prieteni adevărați.
Drăgoșelu’ am să te iubesc pentru totdeauna dar îmi lipsești enorm. Mă doare sufletul că ai plecat la doar 42 de ani. Nu mai pot să scriu nimic. Sunt la tine acasă, Tu știi… Te iubesc! Doamne, ai grijă de el!”
(Sursă foto: Facebook)

gic.ro

Comentarii

570 X 90 POSADA 3