930×122 CAPRA 5

bărbat decedat

    Dosar penal în cazul bărbatului decedat azi. Lucra fără forme legale şi s-ar fi electrocutat

    În legătură cu bărbatul decedat astăzi la Câmpulung (detalii, AICI), polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au demarat o anchetă, având mai multe elemente care fac obiectul unui dosar penal. Primul, faptul că victima lucra fără forme legale la acoperişul halei aflate în construcţie. Mai mult decât atât, se pare că omul ar fi murit electrocutat.

    Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

     

    Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

     

    „Din primele verificări, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au stabilit că bărbatul de 57 de ani, din Câmpulung, lucra fără forme legale la acoperișul unei hale aflate în construcție.

    De asemenea, întrucât acesta prezenta mărci traumatice specifice electrocutării, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeş.

    Bărbatul decedat avea 57 de ani.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3