New Profesional Consult 930 x 122

rata de infectare

Localitate din Argeș, rată de infectare record

Potrivit datelor actualizate astăzi de DSP Argeș, o localitate din județ a ajuns la o rată de infectare record.

Citiți și: Piteștiul a depășit primul prag de infectare!

Este vorba despre localitatea Moșoaia, care a depășit pragul de 15 la mie, ajungând la o rată de infectare de 15.41/1000 de locuitori.

În top 5 al orașelor cu cele mai mari rate de infectare din Argeș, se numără orașul Ștefănești, cu o incidență de 12.07 la mie, urmat de Municipiul Pitești cu o incidență de 11.22, apoi orașul Topoloveni cu 10.66 la mie, orașul Mioveni cu 8.93 la mie și orașul Costești cu o incidență de 7.96 la mie.

Citiți și: Argeș: Situația la zi a incidențelor pe localități

Localitățile aflate în carantina de noapte în weekend, între orele 20.00-05.00: BĂICULEŞTI, BĂLILEŞTI, CĂLINEȘTI, CÂMPULUNG, COCU, CURTEA DE ARGEŞ, DÂMBOVICIOARA, DRĂGANU, MĂRĂCINENI, MICEŞTI, MIOARELE, OARJA, POIANA LACULUI, ROCIU, RUCĂR, STOLNICI, SUSENI, TEIU, VALEA IAŞULUI, VULTUREȘTI.

Localitățile aflate în carantină de noapte săptămânală, între orele 20.00-05.00 ALBEŞTII DE MUSCEL, ALBOTA, BĂBANA, BASCOV, BRADU, BUDEASA, CIOFRÂNGENI, COSTEŞTI, LEREŞTI, MERIŞANI, MIOVENI, MORĂREŞTI, MOŞOAIA, PITEŞTI, POIENARII DE ARGEŞ, POIENARII DE MUSCEL, RĂTEŞTI, ŞTEFĂNEŞTI, ŢIŢEŞTI, TOPOLOVENI, UNGHENI.

Polițiștii argeșeni desfășoară zilnic pe raza județului  acțiuni de verificare a măsurilor impuse în contextul pandemiei. Deși țara noastră este puternic afectată de valul 4, oamenii legii descoperă în continuare nereguli: cetățeni pentru care masca de protecție este opțională sau persoane care sfidează carantina, atât individuală, cât și cea impusă la nivelul localităților/orașelor.

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA