NOR CURIER 930X122

rata de infectare

Șase localități din Argeș depășesc rata de infectare COVID de 10 la mie

Potrivit ultimelor date furnizate de DSP Argeș, șase localități din județ depășesc rata de infectare de 10 la mie.

Citiți și: Piteștiul a depășit primul prag de infectare!

Municipiul Pitești a depășit un nou prag de infectare, având astăzi, o incidență de 10,05/1000 de locuitori, în creștere față de ieri.

Citiți și: Argeș: Situația la zi a incidențelor pe localități

Reamintim că, Piteștiul se află în carantină de noapte săptămânală, carantină care se impune atunci când o localitate depășește pragul de 7,5/1000 de locuitori.

Carantina de noapte în weekend este impusă atunci când rata de infectare depășește 6/1000 de locuitori.

Localități aflate în carantina de noapte în weekend, între orele 20.00-05.00: ALBOTA, CĂLINEȘTI, CÂMPULUNG, CĂTEASCA, CIOFRÂNGENI, COSTEȘTI, DÂMBOCICIOARA, HÂRTIEȘTI, MĂRĂCINENI, MERIȘANI, MICEȘTI, POIENARII DE MUSCEL, RUCĂR, SĂPATA, SUSENI, TEIU, TOPOLOVENI, VULTUREȘTI.

Localități aflate în carantină de noapte săptămânală, între orele 20.00-05.00: ALBEŞTII DE MUSCEL, BĂBANA, BASCOV, BRADU, BUDEASA, MOȘOAIA, MUNICIPIUL PITEŞTI, OARJA, ORAŞ MIOVENI, ORAŞ ŞTEFĂNEŞTI, POIENARII DE ARGEŞ, ROCIU, ȚIȚEȘTI, UNGHENI.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90