Donaris 930 x 122

Analogue

Mioveni: Analogue Festivalul aduce artişti de top în septembrie

Mioveni: Analogue Festivalul aduce artişti de top în septembrie

Citiți și: Campanie umanitară a Centrului Cultural Mioveni

Analogue Festival va transforma oraşul Mioveni în destinaţia muzicală a sfârşitului de vară, între 2 şi 4 septembrie 2022, prima ediţie a festivalului propunând trei zile electrizante de muzică alternativă, pop, indie & electro-pop, funk, indie-rock, hip-hop si trap, într-un cadru natural unic, la marginea pădurii de pe Platoul Făget din Mioveni.

Lineup-ul Analogue Festival variază de la artişti internaţionali în vogă la unii din cei mai apreciaţi artişti români ai momentului. Artiştii internaţionali precum Asaf Avidan, Jessie Ware, J.P. Cooper, Morcheeba, Rudimental vor face show alături de artişti români B.U.G. Mafia, Deliric & Silent Strike, Moonlight Breakfast, Golan, Subcarpaţi şi mulţi alţii. Line-up-ul complet al festivalului este disponibil pe website-ul ANALOGUE Festival şi va fi împărţit pe parcursul celor trei zile de festival.

Citiți și: Argeș. Accident, acum, cu două mașini implicate!

Festivalul este o invitaţie la evadarea din cotidian şi din spaţiul digital pentru un weekend muzical live de excepţie şi va completa experienţa participanţilor, pe langă scenele de muzică, cu experienţe senzoriale, instalaţii de artă, ateliere interactive, street food şi multe altele.

“Debutăm cu emoţie şi cu ambiţie în rândul festivalurilor din România şi sperăm să fie pe placul locuitorilor din zona de sud-est a ţării şi nu numai. Promitem că acesta este doar începutul unei frumoase prietenii…’’, a declarat Alin Călinescu, organizatorul festivalului Analogue şi managerul Centrului Cultural din Mioveni.

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness şi relaxare în natură, adresate publicului de toate vârstele.

Organizatorii pun la dispoziţia celor care doresc să vină la festival o reducere de 10% la mai multe hoteluri şi pensiuni din Piteşti, aplicabilă la cumpărarea unui abonament standard sau VIP la Analogue Festival. Lista completă a unităţilor de cazare recomandate de festival este disponibilă pe www.analogue.ro.

Participanţii pot ajunge la festival cu maşinile personale sau cu autobuzele puse la dispoziţie de organizatori:

• Cu maşina – se ajunge uşor din Bucureşti (1h30), Piteşti (20 min), Craiova (2h), Câmpulung (40 min), Braşov (2h30), Curtea de Argeş (50 min) etc. Sunt disponibile cel puţin 1.000 de locuri de parcare gratuite chiar lângă spaţiul de desfăşurare;

• Cu trenul – până la Piteşti, apoi cu autobuzul până la Platoul Făget;

• Cu autobuzul – transport gratuit cu plecare de la Hotel Ramada Piteşti şi de la Gara Sud Piteşti. Orele de preluare spre si dinspre festival sunt disponibile pe www.analogue.ro.

Noutăţi şi informaţii suplimentare despre Analogue Festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe site-ul festivalului şi pe paginile oficiale: Facebook şi Instagram.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90