930 pe 122 COSTACHE

Gentea

Șah la primăria lui Gentea și rolul Alinei Gorghiu în schimbarea viceprimarilor

Șah la primăria lui Gentea si rolul Alinei Gorghiu în schimbarea viceprimarilor.

Citiți și: Emoții și încordare în Piața Primăriei

În timp ce PSD și PNL sunt împreună la guvernare, în Consiliul Local Pitești încă funcționează (cel puțin de ochii lumii) așa-numitul „Grup al consilierilor PNL – USR”.

Cu toate acestea, primarul Cristian Gentea (PSD), a reușit să își asigure susținerea în Consiliul Local pentru proiectele pe care le promovează deși, teoretic, nu are majoritatea politică necesară.

Citiți și: Ședință de maximă urgență! Milioane de euro în joc!

Titi Tudosoiu – PSD

Problema este că Gentea nu își poate impune (deocamdată) un om de la PSD în funcția de viceprimar (numele vehiculat este cel al lui Dumitru Tudosoiu, fost inspector școlar general al județului Argeș), așa cum a promis în campania electorală.

Atât timp cât la PNL Pitești nu se liniștesc apele, edilul piteștean pare lipsit de șanse reale.

Atenție, pare! Cum l-am cunoscut pe Gentea, nu prea se lasă dacă si-a pus ceva în cap până nu rezolvă „problema”.

Coteț, Alina Gorghiu și Gelu Tofan – PNL

Nici Mihai Coteț, susținut puternic de senatorul Alina Gorghiu, președinte interimar al PNL Argeș, nu pare să își vadă împlinit visul de a deveni viceprimar în locul colegului său de partid, Gelu Tofan. Și asta deoarece Tofan se ține tare pe poziție. Chiar dacă, la o adică, ar fi exclus din partid pentru nesupunere, Tofan tot ar putea rămâne viceprimar la Pitești, atacând în instanță decizia.

Mihai Mihăilescu – USR

Cât despre Mihai Mihăilescu, viceprimar USR, acesta are susținere din partea „temutului și vestitului” grup de consilieri, cel al liberalilor și useriștilor, așa încât, cel puțin momentan, pare să nu aibă probleme în a-și păstra postul.

Rămâne de văzut dacă vom avea parte de un status-quo la Primăria Pitești sau, prin jocuri politice, se va ajunge la schimbările dorite de anumite părți.

Rămâne cum am stabilit –  „Conform planului!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3