930×122 CUMPANA 5

psd

Simona Bucura-Oprescu, întâlnire oficială cu președintele Consiliului Federal al R. F. Germania

Comunicat de presă PSD

Citiți și: Baronul PSD Niculae Bădălău, arestat pentru 30 de zile!

Simona Bucura-Oprescu, întâlnire oficială cu președintele Consiliului Federal al R. F. Germania

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD și al Camerei Deputaţilor, s-a întâlnit ieri cu Bodo Ramelow, președintele Consiliului Federal (Bundesrat) al R. F. Germania, prim-ministrul landului Turingia.

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu: Eveniment la Parlament dedicat administrației publice

Alături de alți colegi din Parlament, din delegația română a făcut parte și deputatul de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților.

“Vizita delegației germane vine în continuarea și consolidarea unei agende de contacte bilaterale dense în plan parlamentar între părțile română și germană.

Germania este cel mai important partener comercial al României și al treilea investitor în economia românească.

Avem întreaga deschidere de a continua și pe viitor acest parcurs ascendent al relațiilor bilaterale, convinși fiind de contribuția valoroasă a diplomației parlamentare în susținerea proiectelor de interes comun.

Menționez că anul acesta este unul aniversar – se împlinesc 30 de ani de la semnarea Tratatului dintre România și Germania privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.”, declară deputatul Simona Bucura-Oprescu.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3