930×122 POSADA 5

furt calificat

Un bărbat din Argeș s-a ales și bătut, și cu mașina furată

În zilele de 21 și 22 aprilie a.c., un bărbat de 23 de ani, din Hârtiești, ar fi sustras două autoturisme lăsate neasigurate și cu cheile în contact,  de pe raza municipiului Câmpulung, respectiv de pe raza localității de domiciliu. Mai mult decât atât, când a fost prins în flagrant de către proprietarul unuia dintre autoturisme, acesta a recurs la violență pentru a scăpa.

Citiți și: Pitești: Doi puști de 16 și 19 ani au jefuit o persoană în parc!

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără drept (două acte materiale) și tâlhărie calificată, conform art. 230, 335 și 234 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că, în zilele de 21 și 22 aprilie a.c., un bărbat de 23 de ani, din Hârtiești, ar fi sustras două autoturisme lăsate neasigurate și cu cheile în contact, de pe raza municipiului Câmpulung, respectiv localității Hârtiești.

Citiți și: Argeș: La furat în autobuz. O femeie de 55 de ani, trimisă în judecată

De asemenea, din cel de-al doilea autoturism, bărbatul ar fi sustras un telefon mobil și suma de aproximativ 1.000 de lei, iar în momentul în care a fost surprins de proprietar, pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe acesta în zona feței.

Reamintim că în ziua de 23 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua de 24 aprilie a.c., a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: știri.botosani.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90