930×122 CAPRA 5

furt calificat

Un bărbat din Argeș s-a ales și bătut, și cu mașina furată

În zilele de 21 și 22 aprilie a.c., un bărbat de 23 de ani, din Hârtiești, ar fi sustras două autoturisme lăsate neasigurate și cu cheile în contact,  de pe raza municipiului Câmpulung, respectiv de pe raza localității de domiciliu. Mai mult decât atât, când a fost prins în flagrant de către proprietarul unuia dintre autoturisme, acesta a recurs la violență pentru a scăpa.

Citiți și: Hoț ghinionist. Când a ieșit din magazinul din care a furat l-a călcat mașina

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără drept (două acte materiale) și tâlhărie calificată, conform art. 230, 335 și 234 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că, în zilele de 21 și 22 aprilie a.c., un bărbat de 23 de ani, din Hârtiești, ar fi sustras două autoturisme lăsate neasigurate și cu cheile în contact, de pe raza municipiului Câmpulung, respectiv localității Hârtiești.

Citiți și: Iubirea pe bani l-a costat scump. Incredibil ce a pățit un bărbat

De asemenea, din cel de-al doilea autoturism, bărbatul ar fi sustras un telefon mobil și suma de aproximativ 1.000 de lei, iar în momentul în care a fost surprins de proprietar, pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi lovit pe acesta în zona feței.

Reamintim că în ziua de 23 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua de 24 aprilie a.c., a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: știri.botosani.ro

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3