930×122 CAPRA 5

Arges

Argeș: O femeie a fost reținută pentru un gest incredibil făcut în magazin

Argeș: O femeie a fost reținută pentru un gest incredibil făcut în magazin

Citiți și: Inconștiență totală! Șofer prins băut și cu viteză excesivă în Argeș

În data de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat investigațiile într-un caz de furt calificat, care a avut loc recent în municipiu.

În urma cercetărilor, autoritățile au reușit să recupereze prejudiciul și au reținut o femeie de 49 de ani, din comuna Băiculești, județul Argeș.

Citiți și: Argeş. Doi băieți au murit într-un accident înfiorător

Incidentul a avut loc pe 1 octombrie, când o persoană necunoscută, identificată prin cercetări în persoana unei femei de 49 de ani, din comuna Băiculești, care a sustras un telefon mobil din căruciorul de cumpărături al victimei, în incinta unei societăți comerciale din Curtea de Argeș.

În urma activităților de investigare, polițiștii au identificat suspecta și au demarat acțiuni pentru adunarea probelor necesare.

În baza autorizării instanței, polițiștii, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat o percheziție domiciliară la două imobile din Băiculești, folosite de femeia bănuită.

Această acțiune a dus la descoperirea și ridicarea mai multor mijloace de probă.

Astfel s-a confirmat implicarea suspectei în infracțiune.

Bunul sustras a fost recuperat și restituit victimei.

În aceeași zi, după finalizarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore pe baza unei ordonanțe.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma administrării probatoriului, au recuperat prejudiciul și au reținut o femeie de 49 de ani, din Băiculești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 1 octombrie a.c., o persoană necunoscută, identificată prin cercetări în persoana unei femei de 49 de ani, din Băiculești, ar fi sustras un telefon imobil din căruciorul de cumpărături al persoanei vătămate, în timp ce se afla în incinta unei societăți din municipiul Curtea de Argeș.

Pentru administrarea probatoriului, în baza autorizării instanței, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, au efectuat o activitate de percheziție domiciliată pe raza comunei Băiculești, la două imobile utilizate de persoana bănuită. În urma activității, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

Bunul sustras fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

În aceeași zi, după administrarea probatoriului, femeia de 49 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Argeș: O femeie a fost reținută pentru un gest incredibil făcut în magazin

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90