930×122 CAPRA 5

veterani

VICTOR PONTA S-A ALĂTURAT CAUZEI VETERANILOR: PRIMUL CENTRU DE RECUPERARE DEDICAT MILITARILOR ÎNTORȘI CU DIZABILITATI DIN TEATRELE DE OPERAȚII

Marți a donat o piesă de colecție primită in dar de la aviatorii militari români, punând astfel o cărămidă la o cauză nobilă.
Întrebat cum renunță la un dar atât de prețios, Victor Ponta a spus că nu-i pare rău niciodată să se despartă de obiecte, ci doar de oameni!
 De altfel, Victor Ponta a fost initiatorul Legii 150/2014 care a modificat OUG 82/2006, instituind astfel, pentru prima dată, ziua de 11 Noiembrie – Ziua veteranilor din teatrele de operații.
„Reparația a venit târziu, dacă ne gândim ca OUG 82/2006 data din 2006, fara ca militarii din teatrele de operatii sa se bucure de respectul pe care-l meritau cu prisosință din partea societătii civile.
Trebuie să stiti ca jurământul militarului român de a-si apăra țara chiar cu pretul vietii nu reprezinta doar o inșiruire de cuvinte, ci și un șir de victime. 30 de militari români nu s-au mai întors acasă, iar peste 200 de eroi români s-au întors acasă cu dizabilități.
Militarii români sunt cei mai buni ambasadori pe care-i are România în lume, indeplinindu-și datoria indiferent de provacări, neajunsuri, ori dificultăți. Și nu trebuie să uităm niciodată că drumul integrării României in NATO a trecut prin Kandahar. Vă invitam sa licitați in data de 11 noiembrie, pentru că sacrificiul merită respect!”, îndeamnă PRO România pe pagina oficială de Facebook.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

570 X 90 CAPRA 3