930×122 POSADA 5

comentarii

Consilierul Dinu, rănit grav de un câine! Comentarii șocante ale unor oameni!

„Se putea și mai bine de atât” / „Vreau și eu un kg de carne”/ „Oare mai trăiește câinele?”/„Păi când văd o javră sigur se repede să muște”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii la știrea care anunța ieri că fostul polițist Dănuț Dinu, actual consilier local, a fost mușcat de un câine în Parcul Lunca Argeșului din Pitești (Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Șocant! Consilierul Local Dinu, sfâșiat de un câine în Lunca Argeșului).

Citiți și: Subiectele de la examen, schimbate. Elevii au scăpat de „toceală”

Sunt comentarii care reflectă, din păcate, mentalitatea bolnavă a celor care se ghidează după vorba românească ”să moară și capra vecinului” sau mai bine spus ”să moară doar capra vecinului”.

OMENIE, unde ai dispărut?!

Reacția oamenilor în ceea ce privește acest regretabil eveniment, al cărui protagonist putea să fie oricare altă persoană sau chiar mai grav de atât, un copil, nu a fost una de revoltă, ci mai degrabă una de batjocură.

Faptul că i s-a întâmplat lui Dănuț Dinu, om politic, fost polițist la rutieră, a anulat practic gravitatea evenimentului: în plină zi, în cel mai mare parc din municipiu, un câine, care era însoțit și de stăpân, a sărit pe un om și l-a mușcat.

Mai presus de funcție sau clasă socială, toți suntem OAMENI. Un lucru esențial pe care, din păcate, mulți tind să-l uite.

„Mi s-ar fi putut întâmpla chiar mie sau propriului meu copil”, este reacția pe care orice om normal ar fi trebuit să o aibă în fața unei astfel de întâmplări.

Tocmai pentru a nu rămâne indiferenți în fața valului de ură, punem pe tapet reacțiile total nepotrivite ale unor cititori, subliniind faptul că nu susținem în niciun fel o astfel de atitudine

Deși cititorii predau constant presei ore de dirigenție, de această dată ne-am permis și noi să tragem un semnal de alarmă

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

 • Meh spune:

  Vrem si parerea cainelui.

 • CIOC DANIELA spune:

  Domnul consilier Danut Dinu , a fost si este o persoana foarte responsabila ,activa .Faptul ca merge in toate partile sa vada ,cum merg treburile , s-au terminat lucrarile care trebuiau sa se termine,ce lucruri mai trebuiesc facute ptr orasul Pitesti,se implica in diverse proiecte ,propune diverse proiecte toate in favoarea pitestenilor. Comentariile rautacioase la adresa lui Danut Dinu,dovedesc gradul de cultura al unor persoane.Acestea sunt doar inculti , fara educatie si care nici nu trebuiesc luati in seama .
  Multa sanatate,Danut Dinu.

 • Alexandra spune:

  Nu e lipsa se omenie, mai degraba de educatie. DAR…la asa articol, asa reactie. Nu poti astepta raspuns altfel decat ironic si in batjocura cand o „bubita” = sfasiat de caini. Nu am nimic cu omul muscat, insanatosire grabnica, stiu din experienta ca spaima trece mai greu decat rana. Cat se vede cine-a ramas si cine-a plecat…Apropo de cei ramasi: de cati politisti e nevoie sa schimbe un bec?

 • mihnea spune:

  Adica cainele din imagine l-a ranit grav pe consilier?Ba voi controlati ce scrieti?Asta poate doar sa iti rupa pantalonii…

Lasă un răspuns

570×90 MAIA