EcoMoto 930×122

apa canal

11 ore fără apă, mâine, în Pitești! Mii de oameni trebuie să-și facă rezerve!

11 ore fără apă, mâine, în Pitești! Mii de oameni trebuie să-și facă rezerve!

Citiți și: Avertisment clar de la Apă Canal!

Noutate! EcoMoto: Fără permis de conducere și în rate!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de marţi 02.04.2024, între orele 9 – 20, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe b-dul Nicolae Bălcescu, de la intersecţia cu str. Constantin Dobrogeanu Gherea până la intersecţia cu str. Gârlei.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrării de relocare a conductei DN 355 mm din b-dul Nicolae Bălcescu.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

11 ore fără apă, mâine, în Pitești! Mii de oameni trebuie să-și facă rezerve!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90