930X122 MAIA

nicolae dobrin

15 ani de la moartea marelui Nicolae Dobrin! Momente emoționante de la slujba de comemorare

Miercuri, 26 octombrie, se împlinesc 15 ani de la moartea piteșteanul Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

Citiți și: Primarul a decis cu privire la Dobrin!

Astăzi, la cimitirul „Sfântul Gheorghe” din Pitești, acolo unde este îngropat fotbalistului, a avut loc o slujbă de pomenire la care a participat și edilul Cristian Gentea.

Citiți și: Pitești. FC Argeș, imens omagiu pentru Dobrin. Va deveni istorie

 

De asemenea, primarul Gentea a ținut să scrie și câteva cuvinte în memoria lui Nicolae Dobrin:

Astăzi, 26 octombrie se împlinesc 15 ani de când piteșteanul Nicolae Dobrin, unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României s-a stins din viaţă.

De atunci, fotbalul argeșean și cel românesc este mult mai sărac!

De Nicolae Dobrin trebuie să ne amintim în fiecare zi!

Prin fapte din punct de vedere administrativ, prin rezultate din punct de vedere sportiv, suntem obligați să cinstim memoria Prințului din Trivale!”, a scris Cristian Gentea pe pagina oficială de Facebook. 

„Vi se pare că a trecut o veșnicie? Parcă ieri a fost, nu? 15 ani…nu-ți vine să crezi”, au fost cuvintele soției regretatului fotbalist.

Tot Gica Dobrin a declarat astăzi că, de curând, mormântul lui Nicolae Dobrin a fost vandalizat.

„De când suntem aici (n.r. în cimitir) n-am avut niciodată nicio problemă. Acum, cineva, să-l ierte Dumnezeu, a spart tot, și vaza, și tot, tot, tot. Nu știm cine”, a spus aceasta.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3