Donaris 930 x 122

apia

pfa_tarani

16 ECHIPE DE CONTROL ÎI CAUTĂ DE BANI PE ŢĂRANII DIN ARGEŞ!

Inspectorii din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură Argeş au început verificarea pe teren a fermierilor care au solicitat subvenţii pentru plăţile directe pe suprafaţa agricolă.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru aceste persoane!

Sunt 16 echipe de control, dintre care nouă din Argeş, patru din Giurgiu şi trei din Ilfov. Ăn atenţia lor se află agricultorii din zona de deal şi de munte din preajma municipiului Câmpulung Muscel.

„Este pentru prima dată, din 2007, când în eşantionul de control clasic au fost prinse 1.417 ferme. De trei ori mai multe faţă de ceilalţi ani. De aceea am solicitat sprijinul colegilor din alte judeţe.

Citiți și: Adio subvenții pentru aceste persoane!

Controlul trebuie să se finalizeze până la 30 septembrie, aşa încât să reuşim introducerea datelor şi autorizarea la plată a fermierilor până la jumătatea lunii octombrie”, a spus Marius Stroescu, directorul executiv al APIA Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90