930 x122 grota rece

Arges

PUHOI DE CANDIDAȚI DIN ARGEȘ AU CHIULIT AZI DE LA BAC

Astăzi s-a desfăşurat o nouă etapă a Bacalaureatului de toamnă, respectiv probele scrise la matematică şi istorie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În Argeş au fost înscrişi pentru aceste probe 1.188 de candidaţi, dar 188 nu s-au mai prezentat la examen, după cum ne-a declarat Constantin Biriboiu, inspector general adjunct al judeţului. Pe de altă parte, un candidat de la Liceul „Armand Călinescu” din Piteşti a întârziat la examen, dar a obţinut aprobarea Ministerului Educaţiei şi a putut susţine proba, cu subiect de rezervă. Niciun candidat nu a fost eliminat.

Vineri vor avea loc probele la mai multe discipline, la alegerea candidaţilor. S-au înscris 1.523 de pretendenţi la diploma de bacalaureat, cei mai mulţi – 1.214 – fiind la biologie. 153 au optat pentru geografie, 63 pentru fizică, 60 pentru chimie, 15 pentru logică, 6 pentru economie, 5 pentru informatică şi 3 pentru sociologie.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3