930×122 CAPRA 5

euro

200 de euro de la stat pentru mai mulți tineri romani. Cum te poți încadra

Vești bune pentru tineri. Mai multe persoane vor putea primi 200 de euro de la stat, după ce Guvernul a modificat regulile în beneficiul românilor.

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

200 de euro de la stat pentru mai mulți tineri romani

Elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până în 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 500 lei pe membru de familie vor beneficia de un ajutor financiar. Banii vor fi oferiți pentru a-şi cumpăra calculatoare şi în 2023. După votul final, Guvernul a făcut anunțul oficial.

Prin intermediul acestui proiect de hotărâre adoptat joi, s-au modificat regulile acordării ajutorului financiar de 200 de euro, destinat achiziției de calculatoare noi. În acest sens, mai mulți elevi și studenți pot beneficia de banii de la stat.

Citiți și: Permisul se va putea obține mai devreme!
euro

euro

În acest sens, o primă schimbare este majorarea plafonului de venituri ce permite participarea în program, pentru ca mai mulți tineri să poată beneficia de bani pentru a-și cumpăra un calculator nou.

„Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor şi studenţilor în vederea achiziţionării de calculatoare continuă şi în anul 2023. Hotărârea finală a fost aprobată în cursul zilei de ieri.

De acest sprijin vor beneficia elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat. Aceștia trebuie să fie în vârstă de până la 26 de ani. Elevii trebuie să provină din familii cu un venit brut lunar de maximum 500 lei. Banii sunt împărțiți pe membru de familie.

Pentru acest an, venitul brut lunar pe membru de familie s-a majorat de la 250 de lei la 500 de lei. Decizia a fost luată pe baza indicelui preţului de consum comunicat de Institutul Naţional de Statistică în perioada 2022-decembrie – 2004-iunie.

Calculatoarele care se cumpără prin programul „Euro 200” . Ele vor trebui să aibă, în mod obligatoriu, și un sistem de operare licențiat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90