NOR CURIER 930X122

bilanț 2021

2021: Cele mai multe incendii în Pitești. Flăcările au fost puse intenționat

În acest moment, la sediul localului II al ISU Argeș din municipiul Pitești, strada Mărășești, nr. 1,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş se prezintă evaluarea activităţilor desfăşurate în 2021, precum și sinteza activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș din anul 2021.

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

O analiză privind situaţia incendiilor produse pe teritoriul judeţului Argeș arată că cele mai multe incendii în anul 2021 s-au înregistrat în municipiul Pitești (79 de incendii), urmat de Câmpulung Muscel cu 22 de incendii și Curtea de Argeș cu 21 de intervenții.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Cele mai multe incendii au fost provocate intenționat. După acțiunea intenționată, printre cele mai frecvente cauze stabilite pentru incendiile produse anul trecut au fost focul deschis, instalațiile electrice defecte, coșurile de fum defecte sau necurățate și fumatul.

Pe timpul intervenţiilor, au fost înregistrate 194 victime: 6 decedaţi şi 188 răniţi, în creștere cu 7% faţă de anul 2020, când au fost înregistrate 181 victime: 16 decedaţi şi 165 răniţi.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90