930 x122 grota rece

IJJ Argeș

28 de elevi jandarmi fac practică la Jandarmeria Argeș

Studenții Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, din anii I, II, III și IV, desfășoară, începând de astăzi, 13 februarie 2023, până pe 10 martie 2023, stagiul de practică în cadrul Jandarmeriei Argeș.

Citiți și: Scenariu extrem la Institutul Nuclear! Jandarmii au intervenit în forță

În cadrul acestui stagiu, viitorii ofițeri jandarmi vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, pază și protecție instituțională precum și activități în cadrul Compartimentului Juridic.

Astfel, elevii au posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii pe care o vor desfășura după terminarea studiilor.

Citiți și: Jandarmii împânzesc județul. Ce se întâmplă în Argeș

La finalul stagiului de practică, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi transmise instituției de învăţământ.

„Le dorim acestora mult succes în cariera militară!”, este mesajul transmis de IJJ Argeș.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3