Donaris 930 x 122

ambulanțe

A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

Update, 23 ianuarie, ora 12.14

Citiți și: Urgență majoră! Oameni în stare gravă: Intoxicați în propria gospodărie

Persoana care le-a oferit invitaților să guste dintr-o prăjitură cu canabis la o petrecere privată desfășurată la un restaurant din Râmnicul Vâlcea a fost identificată și reținută de polițiști, anunță DIICOT Vâlcea. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani.

În acest caz s-au desfășurat percheziții la locuința inculpatului, acolo unde au fost descoperite resturi de canabis. Acum individul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Citiți și: Accidente azi în județ – mașini făcute praf! Pompierii, date oficiale

15 persoane au ajuns la spital după ce au consumat din preparat.

DIICOT Vâlcea transmite într-un comunicat de presă:

„La data de 22.01.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 21.01.2023, inculpatul a oferit, cu ocazia unei petreceri private la care a fost invitat, o prăjitura la prepararea căreia a folosit cantitatea de aproximativ 15 grame de canabis.

În urma consumului, 15 dintre invitați au acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă Spitalului Județean Vâlcea.

În urma percheziției efectuate la data de 22.01.2023, în locuința inculpatului au fost descoperite resturi de canabis și un grinder.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Vâlcea.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.”

Știrea inițială, 22 ianuarie, ora 08.40 – Petrecere terminată brusc, la spital! Mai multor invitați li s-a făcut rău

O petrecere organizată la un restaurant din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat brusc după ce mai multor invitați li s-a făcut rău. Potrivit Știrile PRO TV , 16 persoane cu vârste între 20 și 52 de ani au ajuns la spital.

Șase au ajuns la spital cu ambulanțele, doi cu SMURD-ul, iar opt pe cont propriu, notează sursa citată.

Cauza stării de rău ar fi fost drogurile. Conform sursei menționate, persoanele în cauză ar fi consumat prăjituri olandeze cu marijuana.

Managerul Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea a confirmat pentru Știrile PRO TV că petrecăreții prezintă simptomele unei intoxicații cu substanțe necunoscute. Printre ei se află și femei.

Imediat, doctorii i-au anunțat pe polițiști și au deschis o anchetă.

Directorul hotelului a declarat pentru sursa citată că prăjiturile consumate au fost aduse de la o cofetărie.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: ziuaconstanta.ro

Sursă: Știrile PRO TV

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90