Donaris 930 x 122

agresiune fizică

„A fost foarte obraznică! Am luat-o de mână și i-am zis să iasă afară”

Zilele trecute, o tânără ne-a sesizat la redacție faptul că a fost agresată verbal și fizic într-o instituție a statului, mai exact în primăria Buzoești din județul Argeș.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Aceasta ne-a povestit că a fost jignită și lovită de o doamnă (S.I) funcționar public, atunci când a fost dată afară din biroul acesteia. Totul ar fi pornit de la niște documente pe care angajata în cauză le-ar fi greșit de mai multe ori.

Citiți și: Momente cutremurătoare la înmormântarea polițistului local!

Tânăra a depus plângere la Poliție în urma celor întâmplate și a trimis și o sesizare online către Consiliul Județean Argeș. Subiectul pe larg, aici – Scandal la Primărie! „S-a enervat, m-a jignit, s-a ridicat de pe scaun și s-a înfipt în mine!”

ePitești a luat legătura și cu primarul comunei Buzoești, Ion Tănase (PNL), pentru un punct de vedere referitor la această situație.

Acesta, după spusele victimei, a fost informat la scurt timp despre incidentul din birou, tocmai când ajunsese la primărie.

Ion Tănase:Eu le-am găsit certate când am ajuns. I-am spus să se ducă să facă plângere la Poliție dacă știe că a avut probleme cu ea și asta e, să suporte consecințele.

Deci eu nu le-am prins în fapt. Ea era supărată că s-a certat. Fusese și mama ei cu o zi înainte pentru o adeverință.

ePitești: Tânăra spune că a avut loc o agresiune, că a fost împinsă, bruscată.

Ion Tănase:Da, mi-a spus și mie fata, dar eu n-am văzut efectiv, de ce să vorbesc cu păcat. I-am spus să se ducă să vorbească cu Poliția.

ePitești: Sunteți de acord cu un astfel de comportament în instituția pe care o conduceți?

Ion Tănase:Nu sunt, cum să fiu. Vă dați seama că nu sunt.

ePitești: Tot de la tânăra care ne-a sesizat am înțeles că doamna a mai avut probleme de genul acesta, în sensul în care au tot existat nemulțumiri cu cetățenii pentru că le-a greșit documentele.

Ion Tănase:Da, s-a mai întâmplat. Cine nu muncește nu greșește. Dar în acest caz, Poliția o să ancheteze și o să vadă.

De asemenea, am luat legătura și cu angajata acuzată. Aceasta a fost surprinsă când a fost contactată de reporterul ePitești.

Funcționarul public a negat acuzațiile care i se aduc, dar a recunoscut însă că a luat-o de mână pe tânără ca să o dea afară din birou.

Deși tânăra ne-a povestit că nu erau oameni în jur pentru a vedea cele întâmplate, deoarece evenimentul s-a produs la primele ore ale dimineții, funcționarul public susține că are martori care au văzut întreaga scenă.

Funcționarul public acuzat:Au fost completate bine numai că domnișoara a fost foarte obraznică. Astea sunt zilnice, oamenii sunt foarte obraznici.

Astea se întâmplă zilnic. Cum s-a întâmplat de mă contactați?

ePitești: Tânăra a fost la Poliție imediat după incident, a făcut plângere împotriva dumneavoastră, apoi a apelat și la presă.

Funcționarul public acuzat: Da, a venit cu o adeverință de venit impozabil care a fost dată pe un an fiscal încheiat, care este 2021. Trebuia să vină și să facă gălăgie aici? Deci au am martori cum a țipat, cum m-a jignit și ea și maică-sa.

Deci au am martori aici, care au fost de față la ce s-a întâmplat.

ePitești: Ați fost violentă cu ea?

Funcționarul public acuzat: Eu? Eu am martori că erau oameni pe hol. I-am spus să aștepte afară, a zis că ea nu iese afară și eu atunci am luat-o de mână și i-am zis să iasă afară.

I-am spun că nu pot să lucrez când se ceartă cu mine.

ePitești: Credeți că e normal să o luați de mână și să o dați afară dumneavoastră?

Funcționarul public acuzat: Dar era normal să țipe ea întruna la mine sau cum? Noi ca funcționari ce să facem, spuneți-mi și mie, ce am putea să facem? (…)

Eu am martori! Chiar oamenii de pe hol au spus că se pun martori, că nu am absolut nicio vină.

A intrat la prima oră, a început să țipe că i-am greșit adeverința, că i-am făcut, că i-am dres.

Nu este normal așa ceva. Vorbește frumos! Am întrebat-o dacă a fost la facultate și au refuzat-o.

Dacă eu am scris 2021, este anul fiscal încheiat și pe ăla se dă venit, nu se dă pe 2022. Mi-a zis că n-a fost. Păi și atunci cum vii să-mi spui că am greșit eu.

ePitești: Tânăra a spus că ați fost violentă cu ea atât fizic, cât și verbal.

Funcționarul public acuzat: Eu am martori oamenii care au fost pe hol, care i-au spus și domnului primar când a sosit, pentru că a venit în urma mea. Asta s-a întâmplat exact la prima oră.

ePitești: Deci dumneavoastră spuneți că doar ați luat-o de mână și ați dat-o afară?

Funcționarul public acuzat: Da, dar ce era să-i fac, să o bat, Doamne Iisuse! Așa a spus, că am bătut-o. Cum să-i fac așa ceva? I-am zis să aștepte afară că nu pot să lucrez când țipă la mine.

Acum, polițiștii fac cercetări în acest caz, în urma plângerii făcute de tânără.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: opiniatransilvana.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA