NOR CURIER 930X122

galerie

A FOST INAUGURATĂ GALERIA ȘEFILOR POLIȚIEI ARGEȘ

A fost inaugurată Galeria șefilor Poliției Argeș. La sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a fost inaugurată astăzi Galeria inspectorilor-șefi care au condus Inspectoratul după 1989.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

”Au răspuns invitației domnul grl.lt.(r) Nicolae Berechet, domnul grl.lt.(r) Dan Valentin Fătuloiu, domnul grl.brg.(r) Ion Stoica, domnul col. (r) Marian Orjanu și domnul grl.brg.(r) Ion Mirescu, care, alături de domnul comisar de poliție Bogdan Berechet și de actuala echipă managerială a Inspectoratului și de prefectul județului Argeș, au participat la festivitatea de inaugurare a galeriei realizate de colega noastră Diana Nicolae, de la Secția 2 de Poliție Pitești”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Toți inspectorii-șefi au primit originalele lucrărilor, iar Diana Nicolae a fost recompensată de conducerea IPJ Argeș pentru efortul depus și pentru talentul de care a dat dovadă, primind o plachetă de onoare.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

La finalul vizitei, invitații au putut admira o expoziție vernisată în holul public al IPJ Argeș, expoziție care ilustrează aspecte din activitatea polițienească din trecut și din prezent.

De asemenea, invitații au putut citi un scurt istoric al instituției pe care au coordonat-o, material realizat cu sprijinul documentar al directorului Muzeului Județean Argeș.

Totodată, invitaților le-a fost prezentată o motocicletă care a intrat în dotarea Serviciului Rutier Argeș, autospecială care va scurta intervenția primului polițist care ajunge la accidentele produse pe drumurile naționale din Argeș și soldate cu blocarea traficului rutier.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3