930 pe 122 COSTACHE

auto

A fost respins la examenul auto, l-a dat în judecată pe examinator și a câștigat

Un bărbat din Botoșani care a fost respins la proba practică pentru permisul de conducere pentru categoria CE a dat în judecată examinatorul auto și a câștigat, informează Soferidinromania.ro.

Citiți și: Argeș. Incendiu! O mașină a luat foc

Bărbatul, posesor de permis de conducere, a urmat orele de curs aferente pentru categoria CE, iar după proba teoretică a urmat cea practică.

După 35 de minute, examinatorul a întrerupt proba și l-a declarat respins invocând greșeli pe care bărbatul susține că nu le-a comis.

Citiți și: Veste proastă! Este vorba despre aceste taxe auto

Nemulțumit de rezultat, bărbatul a contestat rezultatul la SPCRPCÎV Botoșani care a anulat proba practică și i-a oferit posibilitatea bărbatului să susțină o nouă probă practică într-un interval de 30 zile.

Dar nici acest rezultat nu l-a mulțumit pe botoșănean, așa că acesta a mers în instanță cerând Tribunalului Botoșani să constate că rezultatul probei practice este diferit de cel acordat de către examinator şi pe cale de consecinţă să oblige instituţia la eliberarea permisului de conducere categoria CE.

Judecătorii i-au dat dreptate bărbatului, dar nu în totalitate.

Instanța nu a dispus emiterea permisului de conducere, ci continuarea examinării cu încă cel puțin 10 minute. În plus, SPCRPCÎV Botoșani trebuie să plătească cheltuielile de judecată, în valoare de 1.835 de lei.

Detalii, AICI .

Foto descriptiv: Playtech.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3