930X122 MAIA

benzinării

A furat carburant de 3.500 de lei din mai multe benzinării din Argeș și Dâmbovița

Un dâmbovițean, în vârstă de 20 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a furat carburant din mai multe benzinării din județul Argeș, respectiv Dâmbovița.

Citiți și: Zeci de controale ale ITM în benzinăriile din Argeș

Tânărul se folosea de un autoturism care avea montate numere de înmatriculare false.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Percheziții domiciliare în Pitești. Suspecți de fraudă în benzinării, furt la pompă

„În ziua de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, și au reținut un tânăr, de 20 de ani, din comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie-martie a.c., bărbatul ar fi sustras combustibil din mai multe stații de alimentare cu carburant din județele Argeș și Dâmbovița, folosind un autoturism având montate numere de înmatriculare false.

Valoarea totală a prejudiciului este de 3.500 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș-Biroul Patrimoniu au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză din comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3