New Profesional Consult 930 x 122

bacalaureat

A început Bacalaureatul. La Mioveni, aproape 300 de elevi „dau piept” cu Limba Română

A început Bacalaureatul. Examenul Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021, începe luni, 28 iunie, cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. „Aproximativ 283 de elevi susțin Bacalaureatul la Mioveni”, transmite administraţia locală.

Citiți și: O nouă disciplină la Bacalaureat!

În continuare, marți, 29 iunie, se va desfășura proba obligatorie a profilului, iar miercuri, 30 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului și a specializării.

Ultima probă scrisă, proba la Limba și Literatura Maternă, este programată joi, 1 iulie.

Citiți și: Bani pentru elevii de 10 la bacalaureat și evaluarea națională!

Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 12:00).

Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

„Reamintim că la nivelul oraşului Mioveni, 283 de absolvenţi aspiră la diploma de Bacalaureat, 200 de tineri înscrişi la examenul maturităţii fiind din seria curentă şi 83 din promoţiile anterioare. Conducerea Primăriei orașului  Mioveni le urează tuturor elevilor mult succes și multă încredere în forțele proprii pentru a obține rezultate cât mai bune”, a transmis Primăria Mioveni.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90