Donaris 930 x 122

lunca argesului

A urmărit-o și a vrut să o violeze în toaleta unui parc din Pitești

Polițiștii din cadrul polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat ieri cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Din cercetări s-a stabilit că pe 2 octombrie, anul trecut, un bărbat de 49 de ani, din Pitești, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie, prin folosirea de acte de violență, după ce a condus-o într-un parc, urmărind-o după ce persoana vătămată a intrat în toaletă.

„Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 6 octombrie 2022, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat mai multe mijloace de probă.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Reamintim faptul că, după administrarea probatoriului, bărbatul, care are antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, bărbatul aflându-se, în prezent, sub măsura arestului preventiv”.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3