930×122 CAPRA 5

lunca argesului

A urmărit-o și a vrut să o violeze în toaleta unui parc din Pitești

Polițiștii din cadrul polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat ieri cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Citiți și: Argeș. Șofer de 25 de ani, prins drogat și cu „iarbă” în mașină

Din cercetări s-a stabilit că pe 2 octombrie, anul trecut, un bărbat de 49 de ani, din Pitești, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie, prin folosirea de acte de violență, după ce a condus-o într-un parc, urmărind-o după ce persoana vătămată a intrat în toaletă.

„Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 6 octombrie 2022, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat mai multe mijloace de probă.

Citiți și: Un șofer acuză: Polițista s-a uitat o oră în Codul Rutier ca să mă amendeze

Reamintim faptul că, după administrarea probatoriului, bărbatul, care are antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, bărbatul aflându-se, în prezent, sub măsura arestului preventiv”.

Foto: Descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3