pizzeria sapori  930 122

curățătorie Mura Laundry

Absolut nou la Mura My Laundry: ozonificare pentru eliminare miros urât și bacterii

Ai o pereche de încălțăminte la care nu poți renunța, dar a început să arate uzată din cauza murdăriei? Nu-ți face griji și apelează la profesioniști!

Mura My Laundry se ocupă de curățarea pantofilor tăi!

Dacă optezi pentru serviciile de curățare oferite de Mura My Laundry, cea mai modernă curățătorie ecologică din Pitești, trebuie să știi că aici, articolele de încălțăminte trec prin mai multe etape pentru ca clienții să se bucure de un rezultat surprinzător.

Pentru articolele din categoria încălțăminte, livrarea se va efectua în termen de 5-7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

În acest timp, încălțămintea trece prin mai multe procese de curățare și igienizare.

În prima zi are loc procesul de predetașare. Predetașarea se face pe bază de aburi și spumă activă!

Ulterior are loc spălarea propriu zisă.

Apoi, în următoarele două zile încălțămintea este pusă la uscat, într-un uscător special, la o temperatură maximă de 29 de grade. Aceasta este temperatura ideală la care se poate usca încălțămintea, astfel încât să nu se deterioreze/ dezlipească.

Ultima etapă este reprezentată de igienizarea cu Ozon a încălțămintei. Prin acest tratament sunt eliminate mirosurile neplăcute și bacteriile cate te pot îmbolnăvi (micoza spre exemplu).

Grație tuturor acestor procese, încălțămintea ta preferată va străluci. Va fi curată și igienizată în același timp.

Nu uita! Dacă nu ai timp să ajungi în locațiile Mura My Laundry, poți comanda și online! Dacă ești din Pitești, preluarea și livrarea este gratuită. Un angajat vă va prelua comanda direct de la ușa casei.

Mura My Laundry are sedii pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90