930 x122 grota rece

curățătorie Mura My Laundry

Noutate absolută la Vivo Mall! Nici nu știi peste ce vei da când mergi la shopping!

Noutate absolută la Vivo Mall! Nici nu știi peste ce vei da când mergi la shopping!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Cea mai modernă curățătorie, deschisă recent în municipiul Pitești, își extinde activitatea!

Mura My Laundry și-a mai deschis un nou sediu în oraș. Începând de astăzi, 26 aprilie, îi puteți găsi și în parcarea Vivo Mall.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

 

Reamintim că, la începutul lunii aprilie a avut loc marea deschidere a curățătoriei Mura My Laundry cu sediul pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord.

Curățătoria Mura My Laundry folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean). Acest proces nu prezintă niciun risc pentru sănătate și nici pentru piele, spre deosebire de curățarea chimică.

Mura My Laundry vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii de calitate, dar și cu numeroase beneficii pentru clienți.

La sediile curățătoriei (cel de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și cel din parcarea Vivo Mall) veți găsi servicii de curățare pentru toate tipurile de materiale, de articole vestimentare și nu numai (curățare textile, curățare accesorii, curățare încălțăminte, curățare scaune de mașină pentru copii etc).

COMANDĂ ONLINE ȘI BENEFICIEZI DE COLECTARE ȘI LIVRARE GRATUITĂ

Clienții nu sunt nevoiți neapărat să se deplaseze fizic la centre, deoarece comenzile se pot plasa și online pe site-ul muralaundry.ro

Și asta nu este tot! La comenzile plasate online, clienții pot beneficia de colectare și livrare gratuită oriunde în Pitești!

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90