New Profesional Consult 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Mura My Laundry te ajută să-ți faci iarna prietenă într-o geacă curată!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar acest lucru presupune, din punct de vedere al garderobei, mai multe haine de purtat, dar și de spălat.

Cea mai nouă spălătorie din municipiul Pitești are grijă să întâmpini sezonul rece cu o garderobă îngrijită.

Citiți și: Mura My Laundry: servicii profesionale de curățare saltele, perne, pături, pilote

Gecile groase, cu puf, paltoanele, vestele, cojoacele, presupun o curățare mai aparte, deoarece unele modele nu permit igienizarea în propria mașină de spălat rufe.

În acest caz, cea mai bună variantă este să apelați la o curățătorie specializată, care va reuși să îndepărteze impuritățile de pe aceste articole vestimentare, cu ajutorul unor produse ce nu le vor deteriora.

Mura My Laundry este locul perfect în care hainele tale vor fi curățate în profunzime și cu mare grijă.

Datorită tehnologiei de ultimă generație în domeniul curățătoriei profesionale precum și a detergenților folosiți, articolele tale preferate sunt protejate.

Adu-ți la Mura My Laundry hainele de exterior pe care le vei purta iarna asta:

– canadiană,

– palton,

– cardigan,

– jachetă,

– cojoc,

– pardesiu,

– vestă, etc.

De asemenea, tot aici puteți să apelați la servicii de curățare pentru echipamentele de munte și ski. Mura My Laundry oferă și servici de impermeabilizare.

Nu uitați și de încălțăminte! Cizmele, ugg-urile, bocancii au și ele nevoie de o îngrijire aparte!

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3