EcoMoto 930×122

curățătorie Mura My Laundry

    Mâine se deschide o curățătorie ultramodernă cum n-a văzut Piteștiul!

    Joi, 7 aprilie, în Pitești, are loc marea deschidere a celei mai moderne curățătorii ecologice din oraș – Mura My Laundry.

    Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

    Aceasta își are sediul pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord  ⬇️

     

    Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

    Mura My Laundry este o curățătorie modernă ecologică de tip Wet Clean (curățare umedă). Wet Clean este cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață.

    Ce presupune acest proces? Acest tip de spălare folosește apă în loc de solvenți chimici, așa cum se întâmplă în spălătoriile convenționale și este alternativa ecologică pentru curățarea chimică.

    Curățarea umedă este perfectă pentru utilizarea pe orice articol de îmbrăcăminte, dar și mătase, cașmir, lână și alte materiale delicate.

    De aceea, la sediul Mura My Laundry veți găsi servicii de:

    – curățare textile

    – curățare încălțăminte (toate tipurile)

    – curățare accesorii (genți voiaj, trolere)

    – curățare scaune de mașină pentru copii și multe altele.

    Avantajele procesului de curățare ecologică

    Procesul de curățare nu generează deșeuri dăunătoare, nu contribuie la poluare, protejând în același timp țesăturile.

    La Mura My Laundry sunt folosite mașini profesionale de curățare și uscare special concepute pentru Wet Clean. De asemenea, curățătoria dispune de cele mai moderne utilaje, dar și de o echipă tânără și dinamică.

    Un alt mare beneficiu – Comanda se va putea face și online

    Puteți comanda și online articolele pentru curățătorie! Tot ce trebuie să faceți e să intrați pe site-ul muralaundry.ro , să specificați ce articole vă doriți să curățați și să urmați pașii indicați. Apoi, tot ce vă mai rămâne de făcut e să le pregătiți și să așteptați. Restul rămâne pe seama specialiștilor!

    IMPORTANT DE REȚINUT: Colectarea și livrarea sunt gratuite

    Un agent va veni la locația dumneavoastră și vă va prelua hainele direct de la ușă. Nimic mai simplu!

    În plus, colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești! Livrarea articolelor de la curățătorie se efectuează în 48 de ore.

    MASINA SPALATORIE

    Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

    De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90