930 x122 grota rece

curățătorie Mura My Laundry

Mai ușor de atât nu se poate! Hainele curate sunt la un telefon distanță

La Mura My Laundry, cea mai nouă și modernă curățătorie deschisă în municipiul Pitești, poți plasa comenzile online!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Mai mult decât atât, curățătoria oferă clienților colectare și livrare gratuită! Un agent va veni direct la ușă și vă va prelua hainele.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Pe cei de la Mura My Laundry îi puteți găsi în cele două sedii din Pitești, în bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și în parcarea Vivo Mall.

Datorită celui mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, pe care curățătoria Mura My Laundry îl folosește, hainele beneficiază de cea mai calitativă curățare.

Este vorba despre curățarea umedă (Wet Clean), care reprezintă un adevărat avantaj mai ales în cazul materialelor pretențioase din care sunt confecţionate rochiile de mireasă, rochiile elegante/ de seară, dar și costumele bărbătești.

 

În sediile curățătoriei Mura My Laundry, toate aceste articole vestimentare vor fi curățate profesional.

Important! Au program și în weekend ⬇️

Comenzi on-line: Luni – Duminică 08:00 – 20:00

Oferă servicii persoanelor fizice, dar și companiilor

Curățătoria Mura My Laundry își orientează serviciile atât către persoanele fizice, dar și către companii din orice domeniu de activitate, ca de exemplu: societăți HORECA, firme catering, cluburi sportive, grădinițe și școli, etc.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90