930×122 CAPRA 5

curățătorie Mura My Laundry

O primă zi de școală ca la carte cu Mura My Laundry!

De prima zi de școală ne mai despart doar câteva zile.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Luni, 5 septembrie, elevii se întorc în bănci.

Prima zi de școală este un moment important atât pentru părinți cât și pentru copii, însă pregătirile se pot dovedi a fi foarte stresante și vă puteți simți neputincioși.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Uniforma și ghiozdanul sunt cele mai importante elemente din această ”ecuație”.

În acest sens, cea mai nouă curățătorie din Pitești vine din nou în ajutorul dumneavoastră.

Mura My Laundry, curățătoria cu cele două sedii deschise în municipiu, cel de pe bulevardul Nicolae Bălcescu 157b, blocul B1, în parcarea supermarketului Lidl din Pitești Nord și cel din parcarea Vivo Mall, oferă servicii de curățare atât pentru uniformele școlare, cât și pentru ghiozdane și rucsacuri.

 

Toată această procedură se face în timp record și fără pic de efort, deoarece un angajat al curățătoriei se va deplasa chiar la ușa dumneavoastră pentru a vă prelua comanda.

Da, ați auzit bine! Mura My Laundry preia și comenzi online.

Mai mult decât atât, dacă ești din Pitești, preluarea și livrarea este gratuită.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90