930 x122 grota rece

curățătorie Mura My Laundry

50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Întotdeauna este nevoie de sânge! Spitalele sunt pline de bolnavi care necesită ajutor și un simplu gest contează. Tocmai de aceea, curățătoria ecologică Mura My Laundry  din Pitești are o ofertă specială: cei care donează sânge beneficiază de o reducere de 50%.

Citiți și: Curățătoria Mura My Laundry din Pitești, apreciată la nivel mondial!

Campania „2 picături” se desfășoară în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2022

„Du-te și donează, iar noi îți oferim o reducere de 50% din valoarea comenzii. Donează și te așteptăm, în maxim 7 zile, la una dintre recepțiile noastre cu dovada (act de identitate, carnet de donator, adeverință donare sânge etc)”, transmite echipa Mura My Laundry

Citiți și: Mura My Laundry: servicii profesionale de curățare saltele, perne, pături, pilote

Astfel, cei care vor să facă un bine, dar și să beneficieze de reducere, se pot adresa curățătoriei, la următoarele adrese:

Locație 1: Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr 157b, bloc B1 – parcarea Lidl Găvana.

Locație 2: parcarea Vivo Mall Pitești.

Campania nu este valabilă pentru comenzile online!

Reprezentanții Mura My Laundry precizează și că suma maximă a comenzii pentru care se aplică reducerea este de 200 de lei, iar numărul maxim de articole este 4. De asemenea, într-o zi sunt permise cel mult 4 reduceri într-o locație.

„Campania este supusă unui regulament afișat la recepțiile noastre”, mai transmite echipa curățătoriei.

Mura My Laudry este o curățătorie care, după doar 6 luni de la deschiderea oficială, a ajuns în finala competiției Global Best Practices Awards, pentru cele mai bune practici folosite în curățătorie. Este vorba despre un program este susținut de organizația Internațională CINET (cea mai mare Asociație Internațională dedicată curățătoriilor și spălătoriilor textile).

Mura My Laundry dispune de tehnologia necesară, pentru a atinge cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de calitate și eficiență, în finisarea articolelor vestimentare (sacou, palton, jachetă sportivă, jachetă casual, jachetă de blugi, pulover etc.)

Mura My Laundry oferă servicii complexe de curățare pentru toate tipurile de materiale, de articole vestimentare și nu numai (curățare textile, curățare accesorii, curățare scaune de mașină pentru copil, curățare pilote/lenjerii, curățare echipamente moto, etc.).

De asemenea, curățătoria oferă și un serviciu convenabil și de înaltă calitate de croitorie.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro.

Adrese: Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr 157b, bloc B1 – parcarea Lidl Găvana și parcarea Vivo Mall Pitești.

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3