Donaris 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Curățătoria Mura My Laundry din Pitești, apreciată la nivel mondial!

Curățătoria Mura My Laudry din Pitești, apreciată la nivel mondial!

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

După doar 6 luni de la deschiderea oficială, Mura My Laudry a ajuns în finala competiției Global Best Practices Awards, pentru cele mai bune practici folosite în curățătorie.

Acest program este susținut de organizația Internațională CINET (cea mai mare Asociație Internațională dedicată curățătoriilor și spălătoriilor textile).

Citiți și: Mura My Laundry: servicii profesionale de curățare saltele, perne, pături, pilote

MENȚIUNE IMPORTANTĂ

La această competiție au participat companii de renume de pe toate continentele!

Reprezentanții curățătoriei Mura My Laudry, în frunte cu managerul acesteia – Sorin Mușat (foto), au fost prezenți ieri, 21 octombrie la Milano, în cea mai mare sală de conferințe din lume – Fiera Milano.

Managerul curățătoriei a prezentat într-un discurs în fața juriului rețeta unei afaceri de succes începută de nici șase luni.

Iată imaginile din timpul concursului:

 

Într-un timp extrem de scurt, curățătoria Mura My Laudry a reușit o mare performanță greu de egalat de alte curățătorii din oraș sau din țară!

Aprecierile primite din partea zecilor de jurați din toată lumea au clasat curățătoria din Pitești în topul celor mai bune curățătorii din lume.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90