Donaris 930 x 122

curățătorie Mura My Laundry

Campanie de donații MURA – My Laundry – „Nu doar de 1 Iunie, Paște sau Crăciun”

De pe 2 iunie, curățătoria MURA – My Laundry din Pitești a dat startul campaniei „Nu doar de 1 Iunie, Paște sau Crăciun”, campanie prin care încurajează donațiile de îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării în stare bună, pentru copii care au mare nevoie de ele.

Citiți și: 50% reducere la curățătoria Mura My Laundry!

Proiectul a fost gândit să se desfășoare în fiecare zi de joi a săptămânii.

Citiți și: Fă-ți iarna prietenă într-o geacă curată

Astfel, cei care vor să doneze se pot prezenta cu articolele de îmbrăcăminte la sediul MURA – My Laundry, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr 157 B (parcarea Lidl Găvana).

 

Aici, hăinuțele, îmbrăcămintea și jucăriile vor fi curățate, călcate și ambalate, apoi vor fi trimise către destinatari.

MURA – My Laundry, despre campania „Nu doar de 1 Iunie, Paște sau Crăciun”

„Copilașul tău a crescut? Hainele i-au rămas mici? Jucăriile s-au prăfuit? Nu le mai bagă în seamă? Vrei ca alt copilaș să se bucure de ele?

Te așteptăm în fiecare Joi (nu doar de 1 Iunie, Paște sau Crăciun) în locația noastră situată în Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr 157 B (parcarea Lidl Găvana ).

Tu le donezi! Noi le spălăm, călcăm si ambalăm! Apoi le ducem altor copilași!

Pentru că suntem și noi mici, abia am deschis, venim cu următoarea precizare:

– Hainele sau jucăriile trebuie să fie în stare bună – să nu fie rupte, pătate etc.

– Număr maxim articole/persoană : 10

– Vârstă : 1-7 ani

Ne rezervăm dreptul de a selecta produsele!”

Despre MURA – My Laundry

Mura My Laundry este cea mai modernă curățătorie, deschisă recent în municipiul Pitești. Are două sedii deschise în oraș: unul pe bulevardul Nicolae Bălcescu și celălalt în parcarea Vivo Mall.

Curățătoria Mura My Laundry folosește cel mai nou proces de curățare ecologică apărut pe piață, și anume curățarea umedă (Wet Clean). Acest proces nu prezintă niciun risc pentru sănătate și nici pentru piele, spre deosebire de curățarea chimică.

Mura My Laundry vine în întâmpinarea clienților săi cu servicii de calitate, dar și cu numeroase beneficii pentru clienți.

La sediile curățătoriei veți găsi servicii de curățare pentru toate tipurile de materiale, de articole vestimentare și nu numai (curățare textile, curățare accesorii, curățare încălțăminte, curățare scaune de mașină pentru copii etc).

De asemenea, la Mura My Laundry  clienții pot plasa comanda și online, iar colectarea și livrarea sunt gratuite oriunde în Pitești.

Pentru informații suplimentare îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 318 191 sau pe e-mail la office@muralaundry.ro

De asemenea, mai multe informații puteți găsi și pe site-ul muralaundry.ro, pe Facebook – MURA – My Laundry, dar și pe Instagram – muralaundry

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90